Verrassend voor professionals in de Healthcare en Foodservice!

Voor professionals in de Healthcare en Foodservice begint de ontdekkingstocht bij AKB en Indomo LAB. Op zoek naar de mogelijkheden voor de gedekte tafel, woongroepen, de professionele keuken en service buffet, stapt u bij ons een nieuwe wereld binnen. Een wereld van ongekende mogelijkheden, waar sfeer en inspiratie de maat slaan. Waar onze kennis van producten, materialen, merken en kleuren tot uw beschikking staan. Waar onze begeleiding en advisering uw keuzeproces verrijken. Waar u komt om te ontdekken en te ervaren. Want uiteindelijk weten we allemaal: eten draait om beleving.

Dat alles hebben wij samengevat in Denk Groots, Verbruik Slim. Vertrouwen, verrassend en expertise zijn onze drives. Lees en bekijk meer wat onze relaties hier van zeggen.

"Leuk dat u contact met mij wilt opnemen. Ik verzorg graag voor u advies op maat voor uw maaltijddistributie en kleinschalig wonen. Speciaal voor keukenmaterialen heb ik een checklist opgezet, ideaal voor de samenstelling van uw keukeninrichting. Neem vrijblijvend contact met mij op via onderstaand formulier."

De vetgedrukte velden met een * zijn verplicht.